ΧΗΜΙΚΑ

SOLVENTS

VELSOL 20

Διαλυτικό νίτρου γενικής χρήσης

Άριστο διαλυτικό για χρώματα και βερνίκια νίτρου, καθώς επίσης για σουρφασέρ νίτρου και γεμιστικά αστάρια ενός συστατικού. Χρησιμοποιείται όλες τις εποχές και ενδείκνυται για τον καθαρισμό των εργαλείων και των πιστολιών βαφής. Δεν περιέχει ανακυκλωμένους διαλύτες. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt, 5Lt και σε xαρτοκιβώτιο 1Lt x 15τεμάχια.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

VELSOL 20

Διαλυτικό νίτρου γενικής χρήσης

Διαλυτικό για χρώματα και βερνίκια νίτρου, καθώς επίσης για σουρφασέρ νίτρου και γεμιστικά αστάρια ενός συστατικού. Χρησιμοποιείται όλες τις εποχές και ενδείκνυται για τον καθαρισμό των εργαλείων και των πιστολιών βαφής. Δεν περιέχει ανακυκλωμένους διαλύτες. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

VELSOL 10

Διαλυτικό εποξειδικών χρωμάτων

Εποξεικό διαλυτικό κατάλληλο για την αραίωση εποξειδικών χρωμάτων, ασταριών και υποστρωμάτων διαλύτη που πρόκειται να εφαρμοστούν με πινέλο, ρολό ή πιστόλι. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

VELSOL 70

Διαλυτικό για απλά χρώματα βαφής

Διαλυτικό κατάλληλο για αραίωση χρωμάτων ενός συστατικού και για καθαρισμό των εργαλείων βαφής. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt, 5Lt και σε xαρτοκιβώτιο 1Lt x 15τεμάχια.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

WHITE SPIRIT

Διαλυτικό για αραίωση χρωμάτων και καθαρισμό εργαλείων

Διαλυτικό κατάλληλο για την αραίωση βερνικοχρώματων, αλκυδικών βερνίκιών και χρώματα υποστρωμάτων και για καθαριστικό πινέλων και εργαλείων. Ενισχύει το άπλωμα, το δούλεμα και το στέγνωμα του χρώματος κατά την εφαρμογή. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt και 20Lt και σε πλαστικές συσκευασίες χαρτοκιβωτίων 4Lt x 6τεμάχια, 800ml x 20τεμάχια και 400ml x 40τεμάχια.

LAMP OIL

Kατάλληλο για λάμπες παραφινέλαιου. Αποτελείται κυρίως από από παραφίνες C10-C12 και ναφθένες. Διατίθεται σε χαρτοκιβώτια 1000ml x 25τεμάχια και 1000ml x 20τεμάχια.

ACRYL-777

Ακρυλικό διαλυτικό

Διαλυτικό κατάλληλο για την αραίωση προϊόντων που περιέχουν πολυουρεθανικές ρητίνες, (ακρυλικά υποστρώματα π.χ. ακρυλικά αστάρια, 2Κ ακρυλικά χρώματα). Αραιώνει πολύ καλά και δίνει λεία επιφάνεια χωρίς να επιμηκύνει το χρόνο στεγνώματος. Ενδείκνυται για τους θερμούς μήνες του έτους. Χρησιμοποιείται επίσης και για τον καθαρισμό των εργαλείων μετά τη χρήση ακρυλικών υποστρωμάτων ή χρωμάτων. Δεν περιέχει ανακυκλωμένους διαλύτες. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

EL-200

Ακετόνη

Διαλυτικό κατάλληλο για τη διάλυση πολυεστερικών ρητινών και για τον καθαρισμό εργαλείων. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt, 5Lt και σε xαρτοκιβώτιο 1Lt x 15τεμάχια.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

VELSOL 30C

Διαλυτικό Επαλειπτικού

Διαλυτικό κατάλληλο για τη διάλυση επαλειπτικών για την καλύτερη και πιο εύκολη χρήση τους και για τα υφαλοχρώματα και τα αστάρια τους. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

EL-D 30

Διαλυτικό Πολυορεθάνης

Διαλυτικό κατάλληλο για βερνίκια και λάκες πολυουρεθάνης 2 συστατικών καθώς και για ακρυλικά βερνίκια και χρώματα 2 συστατικώνΔιατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Πολυεστερικό Διαλυτικό

Διαλυτικό κατάλληλο για τη αραίωση πολυεστερικών στόκων πιστολιού και για τον καθαρισμό εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν για την εφαρμογή πολυεστερικών προϊόντων. Διατίθεται σε μεταλλικές συσκευασίες 200Lt, 20Lt.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ